Over dit lespakket

Welkom bij La Vuelta Holanda in de Klas. Hiermee kun je je eigen les samenstellen over fietsen, sporten en de Ronde van Spanje!

Dit jaar wordt de 77ste editie van de Ronde van Spanje (La Vuelta) verreden. Een bijzonder jubileum, van een bijzondere wielerronde!

Met La Vuelta Holanda in de Klas kun je als docent in groep 7 en 8 basisschool en vmbo-1 en -2 aandacht besteden aan deze bijzondere gebeurtenis. Je kunt kiezen uit kant-en-klare lessen, of je kunt uit 36 werkvormen kiezen welke het best bij je leerlingen passen. Ook is er een speciaal Spaans-Nederlands wielerwoordenboek beschikbaar.

Hoe kun je je les voorbereiden en hoe werkt het lesmateriaal? Dat ontdek je in het menu voor docenten.

LVH

Afzenders

Het lespakket La Vuelta Holanda in de Klas is samengesteld door Stichting La Vuelta Holanda. Deze stichting organiseert en coördineert alle activiteiten en festiviteiten rond La Vuelta in Nederland. La Vuelta Holanda is een initiatief van de gemeentes Utrecht, ‘s-Hertogenbosch en Breda, de provincie Utrecht, BrabantSport en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Tientallen maatschappelijke organisatie en bedrijven maken als partners dit evenement mogelijk.

Meer informatie over La Vuelta vind je op www.lavueltaholanda.com.